Growth Hacking

Voor ondernemers met grootste plannen die willen doorgroeien naar 10K per maand.

Als ondernemer met grootse plannen en ambities, begrijp je maar al te goed dat het realiseren van persoonlijke en financiële vrijheid een uitdagende taak is. Het is niet vreemd dat je soms vastloopt, vooral als het gaat om het winstgevend maken van je bedrijf.

Je begrijpt dat je niet tevreden bent met zomaar wat proberen als het op strategie aankomt. Je krijgt momenteel niet de gewenste resultaten die je had verwacht, en je wilt niet langer onzeker zijn over waarom het anderen wel lijkt te lukken en jou niet. Je bent op zoek naar een winnende formule die specifiek past bij jou en jouw bedrijf.

Wij staan klaar om je te helpen. We bieden geen eindeloze mindsetcoaching of gekke methodes aan, maar we gaan strategisch aan de slag. Onze aanpak is gebaseerd op bewezen winnende strategieën die zich in de praktijk hebben bewezen. We geloven in resultaatgerichte actie en hebben de expertise om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Het is tijd om de juiste koers te varen en niet langer aan te modderen. Bij ons krijg je concrete stappen en begeleiding om jouw bedrijf succesvol en winstgevend te maken. We begrijpen de potentie van jouw onderneming en zijn vastbesloten om samen met jou de groei te realiseren waar je naar verlangt.

Dus, als je klaar bent om te investeren in jouw toekomst en de strategieën wilt ontdekken die écht werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laten we samen bouwen aan jouw succesverhaal.

Ben jij..

Iemand die vastberaden is om jouw doelen te bereiken? Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling en koester je grootse plannen voor jouw bedrijf? 

Herken je het gevoel dat je had verwacht dat alles sneller zou gaan en winstgevender zou zijn. Je hebt al veel zelf uitgevogeld en verschillende strategieën geprobeerd, maar soms voelt het alsof je maar wat doet.

Wij begrijpen dat bij grootse ambities ook grootse stappen horen. En dat is precies waar je klaar voor bent. Je wilt de volgende stap zetten en snel doorgroeien. Je wilt weten wat écht werkt en hoe je dat kunt bereiken. Het schieten met hagel en werken op basis van onderbuikgevoelens is verleden tijd. Jouw doel is werken op basis van bewezen, duurzame en winstgevende strategieën die perfect passen bij jou en jouw bedrijf. Zo kun je zo snel mogelijk die gewenste 10 à 20K per maand behalen en van daaruit weer verdere stappen nemen.

We geloven niet in eindeloos zelfonderzoek of coaches die alleen maar tegenvragen stellen zonder concrete oplossingen te bieden. We gaan ook niet voor ’trucjes’ die slechts tijdelijke resultaten opleveren. Ons doel is om jou gedetailleerd advies te geven, specifiek gericht op jouw situatie. Wij bieden een op maat gemaakt stappenplan voor jou en jouw bedrijf, gegarandeerd om jouw doelen te bereiken. Onze aanpak omvat een marketingstrategie die niet alleen op korte termijn werkt, maar ook nog jarenlang effectief zal zijn.

We geloven in slim werken, niet hard werken. We zijn hier om jou te helpen groeien en succesvol te zijn op een manier die efficiënt en effectief is.

Dus, als jij klaar bent om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, en als je wilt werken met een team dat jouw groei serieus neemt, dan ben je hier aan het juiste adres. Samen zullen we jouw doelen verwezenlijken en jouw visie omzetten in realiteit.

Dit traject biedt jou de unieke gelegenheid om op een persoonlijke niveau, stap voor stap en met de grootste nauwkeurigheid, een succesvol bedrijf te bouwen.

Ik heb onlangs deelgenomen aan een inspirerende talk over zelfvertrouwen, gepresenteerd door Dylan. Met zijn enthousiasme, duidelijke spreekstijl en kalme aanpak wist hij mijn aandacht vast te houden. Hij bood een praktisch raamwerk om zelfvertrouwen op te bouwen, met bruikbare tips en strategieën. Zijn passie en expertise waren duidelijk zichtbaar, waardoor hij complexe concepten begrijpelijk kon overbrengen.
Arnaud Langeraert

Dit is geen done-for-you oplossing

Bij ons hanteren we een unieke en betrouwbare aanpak, waarbij we gedegen en duurzame strategieën op maat adviseren die perfect aansluiten bij jou, jouw ideale klant en jouw bedrijf. We geloven niet in het inzetten van snelle methodes om snel geld te verdienen, zoals het overladen van potentiële klanten met privéberichten of het vragen van exorbitante bedragen voor korte trajecten.

In plaats daarvan focussen we ons op échte marketing, waarbij we samen met jou aan de slag gaan en je intensief begeleiden. We werken enkel met bewezen winstgevende marketing- en salesstrategieën die op de lange termijn hun vruchten afwerpen. Het mooie van onze aanpak is dat deze strategieën niet alleen op de korte termijn resultaten opleveren, maar ook op de lange termijn, zonder dat ze buitensporig veel tijd kosten dankzij slimme automatisering.

Onze strategieën zijn zorgvuldig ontwikkeld om jouw omzet te vergroten en je bedrijf te laten groeien. We zijn er zo zeker van dat onze aanpak werkt dat we een garantie bieden: je zult je investering minimaal twee keer terugverdienen. Bij ons ben je geen nummer; we werken nauw met je samen en staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Ben je klaar om op een gestructureerde en effectieve manier je bedrijf te laten groeien? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we kunnen bespreken hoe we samen jouw doelen kunnen realiseren.

Growth hacking is geschikt voor jou als je...

Ben je een ondernemende dienstverlener met een gevestigd bedrijf, maar heb je grote ambities om je omzet snel te laten groeien naar 10 tot 20K per maand? Dan is growth hacking de perfecte aanpak voor jou!

Als je op zoek bent naar een mentor die je betrokken en persoonlijk begeleidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat je niet op zoek bent naar volledige DIY-coaching. Ik sta klaar om jou persoonlijk te begeleiden en ondersteunen, zodat je het maximale uit jouw ontwikkelingsreis kunt halen.

Als je een doel- en actiegerichte benadering wilt hanteren in ons programma, begrijpen we echter dat sommige individuen meer geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun mindset en intuïtieve strategie. Hoewel we waarde hechten aan het versterken van de mindset van onze deelnemers, willen we benadrukken dat ons programma voornamelijk gericht is op het aanbieden van effectieve strategieën. Als dit aansluit bij jouw behoeften, kun je met vertrouwen deelnemen aan ons programma en werken aan het behalen van jouw doelen.

Ik ben Dylan.

Business developer & High-performance groeistrateeg

Sinds na mijn studies reeds aan de slag als ondernemer. Zonder enige ervaring of financiële hulpmiddelen deed ik mijn twee bedrijven uitgroeien tot een keten die jaarlijks minimaal 50% groei realiseren. Bovendien heb ik verschillende start-ups geholpen om hun groeiambities te verwezenlijken. Nu wil ik graag mijn kennis met jou delen. 

Als ondernemer kon ik nooit bij de pakken blijven zitten. De ervaring die ik had opgedaan bracht me op het idee om een eigen coaching- en consultancybedrijf op te richten. Van jongs af aan heb ik altijd een honger naar meer gehad. Ik ben gedreven om voortdurend te groeien en mezelf constant uit te dagen, zodat ik het maximale uit mijn capaciteiten kan halen. Mijn passie ligt in het op de best mogelijke manier helpen van anderen, terwijl ik tegelijkertijd mijn droomleven kan leiden.

Ik begeleid en adviseer gepassioneerde kennisondernemers op het gebied van zelfvertrouwen, marketing en sales. Door de jaren heen ben ik met honderden ondernemers in contact gekomen en heb ik tientallen mogen ondersteunen, zowel via mijn inspirerende masterclasses als intensieve begeleidingstrajecten. Mijn focus ligt op het versterken van zelfvertrouwen, het optimaliseren van marketingstrategieën en het verbeteren van verkoopvaardigheden. 

Ik sta niet achter de benadering van omhelzingcoaching, een  ‘we zien wel’ houding en het intuïtief ondernemen. Hoewel het misschien werkt voor sommigen, geloof ik er persoonlijk niet in. Ik ben een voorstander van een persoonlijke, op maat gemaakte en rationele strategische benadering van ondernemen. Ik neem weloverwogen stappen op basis van ervaring en bewezen methoden. Ik geloof in actie ondernemen om tastbare resultaten te zien. Ik bied concreet advies in plaats van alleen maar meer vragen stellen als coach.

Niets zal gebeuren als je niet in actie komt. Alleen door daadwerkelijk te handelen, zul je resultaten zien. En door actie te combineren met bewezen strategieën die op maat zijn gemaakt voor jouw bedrijf, kun je succes behalen. Keer op keer, zonder uitzondering.

Ik heb elke denkbare strategie getest, geoptimaliseerd en opgeschaald: zowel voor mijn eigen bedrijf als voor mijn klanten. Van diverse bedrijfsmodellen tot uiteenlopende marketingstrategieën, ik heb het allemaal gedaan. Of het nu gaat om het positioneren van producten of diensten in het lagere, hogere of hybride segment. 

Het werken met webinars, het opbouwen van enorme mailinglijsten en het geven van inspirerende masterclasses. Ik heb ook de kracht van Google benut door middel van SEO, SEA en affiliatemarketing. In al deze gevallen waren social media, sterke websiteteksten en een slimme positionering de basis voor succes. Keer op keer heb ik de succesformule gevonden, zowel voor mezelf als voor mijn klanten.

Dit heeft geleid tot omzetmaanden van 20K, 30K en meer. Ik weet dat alles mogelijk is. Er is simpelweg geen grens die niet doorbroken kan worden, zolang je op de juiste momenten de slimste strategische stappen neemt.

Dit houdt Growth hacking in

STRATEGIEBEPALING

Tijdens dit proces nemen we jouw doelen grondig door en richten we ons volledig op het verkennen van jouw specifieke doelstellingen.

MAANDELIJKSE STRATEGIE SESSIES

We bespreken het actieplan voor de komende weken, waarbij we diepgaand analyseren hoe we de actiepunten op een strategische en effectieve manier kunnen uitvoeren.

EXCLUSIEVE TELEFONISCHE BEGELEIDING

Als er vraagstukken opkomen, sta ik voor je klaar om het telefonisch te overleggen, zodat je snel verder kan.

IK HOUD JE PERSOONLIJK ACCOUNTABLE

We brengen je in beweging. Je wordt persoonlijk opgevolgd en we zorgen ervoor dat je gemotiveerd en gefocust blijft om je doelen te bereiken.

TWEEWEKELIJKSE Q&A SESSIES

Bij onze tweewekelijkse Q&A sessies, waarbij je al jouw strategische vraagstukken persoonlijk bij Dylan op tafel kunt leggen. Dylan staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met al jouw uitdagingen.

STERK NETWERK

Omring jezelf met ambitieuze ondernemers die je stimuleren om elke week het beste van jezelf te geven. Krijg toegang tot onze live netwerkevents.

GARANTIE: MINIMAAL 3X ROI

Wij geloven sterk in de effectiviteit van dit programma en zijn overtuigd van de resultaten die het zal opleveren. Daarom bieden we een exclusieve garantie aan: je zult jouw investering in dit programma gegarandeerd minimaal drie keer terugverdienen.

Dit zijn de modules

Ontdek een opwindend traject dat jou alle tools en begeleiding biedt om een bloeiend bedrijf op te bouwen en duurzaam succes te behalen. Gedurende een heel jaar krijg je exclusieve toegang tot een uitgebreide ondersteuning, waarbij ik je persoonlijk begeleid op jouw reis naar het bereiken van een omzet van 10 à 20K per maand.

In dit traject leer je alle essentiële elementen die nodig zijn om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Van het ontwikkelen van een winstgevend aanbod tot het effectief inzetten van social media, en van het belang van krachtige netwerken tot het optimaliseren van advertentiestrategieën – we bieden je een schat aan kennis en ervaring.

Maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat jij het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Samen gaan we voor succes op lange termijn. Klaar om de volgende stap te zetten naar een bloeiende onderneming? Sluit je aan bij ons inspirerende programma en laat ons je leiden op jouw weg naar succes!

We richten we ons op jouw mindset en de essentiële elementen voor succesvol ondernemen. We verkennen waar je specifiek op moet letten tijdens je ondernemersreis, welke meningen je serieus moet nemen en welke je beter kunt negeren. We laten je zien hoe je op een intuïtieve manier beslissingen kunt nemen en wanneer het verstandig is om bepaalde taken uit te besteden en welke je beter zelf kunt oppakken.

Daarnaast gaan we in deze module dieper in op jouw unique selling points en hoe je jezelf slim kunt positioneren in de markt, zowel als bedrijf als ondernemer. Dylan deelt waardevolle inzichten over hoe je de concurrentie voor kunt blijven en precies de juiste klanten kunt aantrekken die bereid zijn te investeren in jouw product of dienst en perfect aansluiten bij jouw voorkeuren.

Met deze waardevolle kennis zul je beter toegerust zijn om jouw onderneming naar nieuwe hoogtes te brengen en jouw plek in de markt te versterken. Samen zorgen we ervoor dat jouw website een bron van inspiratie en waardevolle informatie wordt voor elke ondernemer die zijn of haar pad naar succes wil bewandelen.

We gaan samen aan de slag om een duidelijk geformuleerde doelgroep te creëren, zodat je een helder beeld krijgt van de mensen die je wilt bereiken met jouw producten of diensten. Dylan zal je stap voor stap begeleiden om een diepgaand begrip te krijgen van de pijnpunten en verlangens van jouw doelgroep, wat essentieel is om hen effectief te kunnen bereiken.

Van A tot Z zal Dylan je leiden bij het maken van slimme keuzes om jouw doelgroep doeltreffend aan te spreken. Door een scherp inzicht te krijgen in de behoeften van jouw potentiële klanten, zul je in staat zijn om jouw aanbod op maat te maken en hen op een relevante en aansprekende manier te benaderen.

In deze module gaan we dieper in op dit belangrijke aspect en bouwen we voort op wat we al hebben besproken tijdens de strategiebepaling van jouw persoonlijke aanbod.

Dylan zal waardevolle inzichten delen over veelgemaakte fouten op het gebied van productaanbod. Door deze fouten te herkennen en te vermijden, kun je jouw aanbod optimaliseren en jouw ideale klanten beter aantrekken.

Daarnaast zullen we samen kijken naar de strategie voor jouw slimme productaanbod en de bijbehorende prijsstelling. Het doel is om een productaanbod te creëren dat jouw ideale klanten aanspreekt en tegelijkertijd een goede omzet genereert voor jouw bedrijf.

In deze module staat jouw website centraal als een krachtige tool om niet alleen bezoekers aan te trekken, maar ook om van hen daadwerkelijke kopers te maken. Dylan zal je begeleiden bij het ijzersterk inrichten van ALLE benodigde websitepagina’s, zodat ze optimaal bijdragen aan het aantrekken van potentiële klanten en het stimuleren van conversies.

Je leert waar je rekening mee moet houden bij het ontwerpen en structureren van jouw websitepagina’s, zodat ze op een effectieve manier potentiële klanten aanspreken en vasthouden. Ook krijg je waardevolle inzichten over de beste opbouw van de pagina’s om bezoekers te verleiden tot actie.

We gaan jouw omzetdoelen centraal stellen en een doeltreffend plan opstellen om deze te bereiken. We begrijpen dat het behalen van doelen essentieel is voor een succesvolle onderneming en dat omzet een belangrijke maatstaf is voor jouw groei en succes.

Dylan zal je stap voor stap begeleiden bij het formuleren van een realistisch omzetdoel dat aansluit bij jouw bedrijf, marktomstandigheden en ambities. Vervolgens leer je een unieke formule waarmee je de juiste acties kunt bepalen die je met vertrouwen naar jouw omzetdoel zullen leiden.

Je leert welke strategieën je beter kunt vermijden en waarom, en welke strategieën juist effectief zijn om in te zetten voor het vergroten van jouw zichtbaarheid en het aantrekken van klanten.

Daarnaast ontdek je hoe je van jouw marketingstrategie een automatisch en consistent systeem kunt maken. Door deze systematische aanpak kun je (grotendeels) op de automatische piloot klanten aantrekken en gemakkelijk opschalen. Dit stelt je in staat om jouw marketingactiviteiten efficiënter en effectiever te maken, waardoor je meer tijd en energie kunt besteden aan het leveren van waarde aan jouw klanten.

In de wereld van zakendoen en carrièreontwikkeling is er één aspect dat keer op keer bewezen heeft van onschatbare waarde te zijn: netwerken. Het opbouwen van waardevolle relaties en connecties met anderen is een krachtig middel om kansen te ontdekken, nieuwe klanten aan te trekken, samenwerkingsverbanden te smeden en persoonlijke groei te stimuleren.

Met praktische oefeningen en begeleiding zul je ontdekken hoe je jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden kunt presenteren op een manier die anderen aanspreekt. We zullen je leren hoe je authentieke gesprekken kunt voeren en waardevolle connecties kunt maken die verder gaan dan oppervlakkige uitwisselingen van visitekaartjes.

Het draait om het voeren van gesprekken met jouw doelgroep om te onderzoeken of je hen verder kunt helpen en uiteindelijk een verkoopgesprek voor een mogelijke samenwerking in te plannen. Dit waardevolle proces kan worden toegepast op social media, maar is vooral nuttig voor het benaderen van al warmere leads, zoals mensen die je webinar hebben bekeken maar nog geen aankoop hebben gedaan, of mensen die jouw gratis weggever hebben gedownload maar nog geen kennismaking hebben ingepland.

In deze module ontdek je hoe je op een authentieke en niet-opdringerige manier via privéberichten in gesprek kunt gaan met jouw doelgroep, met als doel om uiteindelijk een verkoopgesprek te plannen. We leren je hoe je waardevolle gesprekken voert en een vertrouwensband opbouwt, zonder dat het pushy, sales-y of gemaakt aanvoelt. Niemand zit te wachten op standaard “Hey leuk om even te connecten!” berichtjes.

In deze module ontdek je hoe je op een authentieke en niet-opdringerige manier via privéberichten in gesprek kunt gaan met jouw doelgroep, met als doel om uiteindelijk een verkoopgesprek te plannen. We leren je hoe je waardevolle gesprekken voert en een vertrouwensband opbouwt, zonder dat het pushy, sales-y of gemaakt aanvoelt. Niemand zit te wachten op standaard “Hey leuk om even te connecten!” berichtjes.

In deze module leer je alles over het voeren van effectieve verkoopgesprekken en het succesvol wegnemen van koopbezwaren, zonder dat je pusherig overkomt.

Je zult leren hoe je met vertrouwen en authenticiteit een verkoopgesprek kunt voeren. Daarnaast ontdek je hoe je eventuele bezwaren van klanten kunt wegnemen op een empathische en overtuigende manier. Het doel is om een succesvolle interactie te hebben met potentiële klanten, waarbij ze zich begrepen voelen en vertrouwen hebben in de waarde die jij te bieden hebt.

We laten je zien hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunt tillen door gebruik te maken van krachtige advertenties op Facebook & Instagram. Onze stapsgewijze begeleiding neemt je mee door het effectief adverteren, zodat je niet langer klein hoeft te blijven spelen. Advertenties zijn een essentieel instrument om meer mensen te bereiken, jouw doelgroep te vergroten en jouw bedrijf op te schalen.

Wat is de investering van growth hacking?

De investering van Grotwh hacking bedraagt €3800 exclusief BTW of drie termijnen van €1266,66 exclusief BTW.

Zonder duidelijke actie verlies je kostbare tijd, energie, klanten en geld aan verkeerde investeringen. Terwijl je aarzelt en twijfelt over jouw volgende groeistap, kan een ander er al vandoor gaan met jouw potentiële klanten.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je hebt nog steeds de mogelijkheid om terug te gaan, maar als je tot hier bent gekomen, is het duidelijk dat je niet langer tevreden bent met wat je momenteel doet.

Je verlangt naar verandering, en niet zomaar een kleine verandering. Je koestert grote dromen en doelen en wilt deze snel realiseren, zonder dat het jaren duurt.

En daarvoor ben je op de juiste plek beland. Ik sta klaar om met jou in gesprek te gaan en je te laten zien waar jouw kansen liggen.

In slechts 30 minuten ontdek je concreet welke kansen je moet grijpen om jouw doelen te bereiken. Geen verbloemde beloftes of geheimen achterhouden, ik ben open en eerlijk. We bespreken waar je nu staat, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om daar te komen. Ook bekijken we of dit traject geschikt is voor jou. Uiteraard is deze sessie 100% vrijblijvend.