Zelfverzekerd Ondernemen: Een Workshop van 90 Minuten

Unleash Your Business Confidence - 5 steps To more self-confidence

 

Sta je op het punt om jouw zakelijke ambities naar een hoger niveau te tillen, maar voelt het alsof iets je tegenhoudt? Heb je het gevoel dat een gebrek aan zelfvertrouwen jouw potentieel in de wereld van ondernemerschap belemmert? Als dat zo is, dan is deze workshop speciaal voor jou ontworpen!

Tijdens "Unleash Your Business Confidence - 5 Steps to Success" nemen we je mee op een inspirerende reis om jouw zelfvertrouwen te versterken en jouw zakelijke doelen te verwezenlijken. In een boeiende sessie van 1 uur en 30 minuten leer je essentiële technieken om zelfverzekerd te handelen en tegelijkertijd de uitdagingen van het ondernemerschap met volle moed tegemoet te treden.

 

Wat kun je verwachten:

 1. Ontdek De Kracht Van Zelfvertrouwen: Leer hoe zelfvertrouwen een cruciale rol speelt in het succes van ondernemerschap. Ontdek hoe je belemmerende overtuigingen kunt overwinnen en een positieve mindset kunt cultiveren.

 2. 5 Stappen Naar Ondernemerschap Met Zelfvertrouwen: Ontdek een bewezen framework van vijf praktische stappen die je kunt nemen om jouw zelfvertrouwen in de zakelijke wereld te vergroten. Deze stappen zijn direct toepasbaar en zullen je helpen om uit je comfortzone te stappen en te groeien als ondernemer.

 3. Krachtige Communicatie Vaardigheden: Leer hoe je effectief kunt communiceren en jezelf op een zelfverzekerde manier kunt presenteren aan klanten, partners en investeerders. Versterk je leiderschapskwaliteiten en laat anderen geloven in jouw visie.

 4. Omgaan Met Uitdagingen: Ontdek hoe je om kunt gaan met tegenslagen en moeilijkheden die je tegenkomt in je ondernemersreis. Leer veerkracht op te bouwen en je zelfvertrouwen intact te houden, zelfs in tijden van onzekerheid.

 5. Netwerken Voor Succes: Na de workshop is er een speciaal netwerkmoment waar je de gelegenheid krijgt om waardevolle zakelijke contacten te leggen. Ontmoet gelijkgestemde ondernemers, deel ervaringen en bouw waardevolle relaties op voor toekomstige samenwerkingen.

 

Kom en sluit je aan bij ons voor deze inspirerende en transformerende workshop die jouw ondernemerschap een boost zal geven! Stap uit je comfortzone, bouw aan je zelfvertrouwen en maak je klaar om groots te denken en te handelen in de wereld van het zakendoen.

Let op: Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor dit evenement, dus zorg ervoor dat je je plek op tijd reserveert.

9:00 am - 4:00 pm, Jun 09, 2024

Convention Hall 1 - Nusa Dua

€49,00

Marketing voor Startups: Bouw een sterke basis voor groei

Fuel Your Startup's Success: Unleash the Power of Marketing!

 

Ben je een gepassioneerde ondernemer die zijn of haar startup naar nieuwe hoogten wil tillen? Wil je leren hoe je met effectieve marketingstrategieën jouw startup kunt laten groeien en bloeien in de dynamische en competitieve zakenwereld?

Onze workshop

"Marketing voor Startups: Bouw een sterke basis voor groei" is precies wat je nodig hebt!

Duik met ons mee in een interactieve en inspirerende sessie, speciaal ontworpen om startups te helpen hun marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen. Deze workshop, die 1 uur en 30 minuten duurt, zal je voorzien van de kennis en tools die essentieel zijn om jouw startup te laten opvallen en jouw doelgroep te betrekken.

 

Wat je kunt verwachten:

 1. Marketing Essentials voor Startups: Ontdek de belangrijkste marketingconcepten die essentieel zijn voor het opbouwen van een stevige basis voor succes. Leer hoe je jouw unieke waardepropositie kunt definiëren en je merkimago kunt versterken.
 2. Digitale Marketing Strategieën: Leer hoe je slimme en kosteneffectieve digitale marketingstrategieën kunt toepassen om jouw startup te laten groeien. Van het optimaliseren van je online aanwezigheid tot het gebruik van sociale media.

 3. Het belang van Content Marketing: Ontdek hoe je boeiende en relevante content kunt creëren die jouw doelgroep aanspreekt en loyaliteit opbouwt. Leer hoe je content kunt gebruiken om je startup als een autoriteit in de branche te positioneren.

 4. Klantgericht denken: Begrijp de customer journey en leer hoe je klantgericht kunt denken om de betrokkenheid en tevredenheid van je klanten te vergroten.

 5. Meet je Succes: Leer hoe je de impact van je marketinginspanningen kunt meten en analyseren om de groei van je startup te stimuleren.

 

Nadat we de basis van marketing voor startups hebben behandeld, is er een netwerkmoment voorzien waar je de kans krijgt om te connecteren met andere ambitieuze ondernemers, potentiële partners en professionals uit de industrie. Grijp deze gelegenheid aan om waardevolle contacten te leggen en jouw netwerk uit te breiden!

De workshop "Marketing voor Startups: Bouw een sterke basis voor groei" is de sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw startup en het realiseren van je zakelijke ambities. Wacht niet langer en sluit je aan bij ons op [datum, tijd, locatie] voor een inspirerende en leerrijke ervaring!

10:00 am - 4:00 pm, Jun 10, 2024

Convention Hall 2 - Nusa Dua

Workshop Zelfverzekerd Ondernemen & Onderhandelingstechnieken

 

Je wordt ondergedompeld in waardevolle inzichten en hands-on trainingen. Deze uitgebreide workshop richt zich op twee essentiële pijlers voor binnen je onderneming.

 

 1. Zelfverzekerd Ondernemen: Leer hoe je als ondernemer je zelfvertrouwen vergroot en met krachtige assertiviteit uitdagingen en beslissingen aangaat. Ontwikkel praktische technieken om doelgericht te handelen en maak stappen naar persoonlijke en professionele groei.
 2. Meester in Onderhandeling: Ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden en leer hoe je verschillende onderhandelingsstijlen kunt toepassen in uiteenlopende situaties. Ervaar de kunst van het onderhandelen met interactieve oefeningen en scenario's om je vaardigheden te verfijnen. Leer sterke relaties op te bouwen, deals te sluiten en je doelen te bereiken, zowel in zakelijke als persoonlijke context.

 

Deze interactieve en praktijkgerichte workshop biedt tal van oefeningen en rollenspellen, zodat je de aangeleerde vaardigheden direct in de praktijk kunt brengen. Bovendien biedt het uitgebreide netwerkmoment je de kans om waardevolle contacten te leggen met andere gepassioneerde ondernemers en professionals.

 

Of je nu net begint als ondernemer of je bestaande bedrijf naar nieuwe hoogten wilt brengen, deze workshop biedt jou de tools en het zelfvertrouwen.

Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden te versterken en je ondernemersreis te versnellen!

12:00 am - 8:00 pm, Jun 11, 2024

Convention Hall 4 - Nusa Dua