HIGH-PERFORMANCE COACHING

Voor gedreven start ups & microbedrijven

Jij bent een ondernemer met een ontembare drive en torenhoge ambities. Je streeft naar kwaliteit op alle gebieden van je leven en bent vastbesloten om je volledige potentieel te benutten. Met een indrukwekkende omzet van minstens 10.000 euro per maand ben je al goed op weg.

 

Je hebt al heel wat meegemaakt in de markt: opmerkelijke concurrenten, ontelbare strategieën en de gewaagde sprongen die vaak gepaard gaan met ondernemerschap.

Maar genoegen nemen met “prima” is niet jouw stijl. Jij wilt impact maken. Je streeft naar het maximale bereiken wat mogelijk is. Constant blijven groeien en uitdagingen aangaan is voor jou een tweede natuur.

Je bent klaar voor meer. Je wilt bijvoorbeeld een meer passieve manier van werken bereiken en meer vrijheid inbouwen. Je wilt je omzet drastisch verhogen door middel van meer zelfvertrouwen en geautomatiseerde marketing. En dat is precies wat je wilt bereiken, zonder dat je jezelf volledig hoeft om te gooien of jezelf van binnenstebuiten hoeft te keren. Dat is niet noodzakelijk voor jou.

 

Jij wilt strategisch en doelgericht aan de slag gaan. Je wilt werken met een ijzersterk plan, waarbij je precies weet wat je moet doen, hoe je het moet doen en wanneer je het moet doen. Elk detail is belangrijk voor jou.

Pas wanneer jij er klaar voor bent, sta ik graag voor je klaar om samen te werken en je te helpen jouw doelen te verwezenlijken.

Wie komt in aanmerking?

Jij hebt afscheid genomen van de zachtere aanpak van coaching en bent nu volledig toegewijd aan het behalen van jouw doelstellingen, met een vastberaden en serieus karakter.

Jij bent een ondernemers met een ontembare passie en ongekende ambitie.

Jij streeft naar uitmuntendheid op alle gebieden van je leven en streven naar het volledige benutten van hun potentieel, omarmen kwaliteit als hun leidraad.

Jij bent klaar voor meer..

Verlang jij ernaar om zowel op persoonlijk als zakelijk gebied te groeien en jouw ambities te verwezenlijken?

 

Voel je een onstuitbare drive om uitdagingen aan te gaan, maar ben je nog zoekende naar de juiste weg om dit te bereiken?

Tegelijkertijd wil je meer consistentie en stabiliteit in jouw bedrijf brengen. Je bent ervan overtuigd dat er meer potentieel in jouw onderneming zit dan je er momenteel uithaalt. Meer zelfvertrouwen, een stijgende omzet en uiteindelijk een hogere winst zijn jouw doelen.

Maar je staat ook open voor persoonlijke groei, omdat je de waarde ervan inziet.

 

Je wilt resultaatgericht aan de slag, zonder jezelf volledig te verliezen in een langdurig en onduidelijk traject. Liever wil je op een ijzersterke, strategische manier werken. Een helder plan met duidelijke stappen, zodat je exact weet wat te doen, hoe het aan te pakken en wanneer het te doen.

En dat is waar ik je bij ondersteun. Samen gaan we planmatig en doelgericht te werk, om jouw persoonlijke en zakelijke groei te realiseren. Geen oeverloze zelfreflectie, maar een praktische aanpak om jouw doelen te bereiken.

To achieve what only 1% can, you must be willing to do what 99% won't.

Dit kan je verwachten..

1 OP 1 STRATEGIEBEPALING

Tijdens dit proces nemen we jouw doelen grondig door en richten we ons volledig op het verkennen van jouw specifieke doelstellingen.

1:1 TWEEWEKELIJKSE PERFORMANCE SESSIES

We bespreken het actieplan voor de komende weken, waarbij we diepgaand analyseren hoe we de actiepunten op een strategische en effectieve manier kunnen uitvoeren.

EXCLUSIEVE TELEFONISCHE BEGELEIDING

Als er vraagstukken opkomen, sta ik voor je klaar om het telefonisch te overleggen, zodat je snel verder kan.

IK HOUD JE PERSOONLIJK ACCOUNTABLE

We brengen je in beweging. Je wordt persoonlijk opgevolgd en we zorgen ervoor dat je gemotiveerd en gefocust blijft om je doelen te bereiken.

STERK NETWERK

Omring jezelf met ambitieuze ondernemers die je stimuleren om elke week het beste van jezelf te geven. Krijg toegang tot onze live netwerkevents.

Wil jij je ondernemerschap naar buitengewone hoogten tillen? Droom je ervan om groots te worden in jouw markt en een blijvende impact te creëren? Dan is het hoog tijd om nieuwe wegen in te slaan en een onderscheidende koers te varen. Je wilt persoonlijk en zakelijk groeien, maar je merkt dat je momenteel vastloopt.

Veel ondernemers blijven hangen op een middelmatige omzet, maar jij hebt het in je om het anders te doen. Jouw visie verdient het om werkelijkheid te worden. Om boven het maaiveld uit te steken, is meer nodig dan de gebruikelijke aanpak. Zelfvertrouwen, een duidelijke merkidentiteit en een slimme strategie die perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen zijn essentieel.

Bij ons geloven we in actie ondernemen en het optimaliseren van wat al werkt. Zo vergroot je de conversie en creëer je ruimte om maximaal op te schalen. Traditioneel doen wat iedereen doet, is simpelweg niet meer voldoende. Het is tijd om jezelf te onderscheiden en jouw stempel te drukken op de markt.

Dus, ben jij klaar voor een onvergelijkbare, persoonlijke strategie die jouw impact en vrijheid aanzienlijk vergroot? Laten we samen werken aan een aanpak die jouw onderneming naar nieuwe hoogten tilt. Samen verkennen we die weg en ontketenen we jouw volledige potentieel!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Binnen dit bijzondere traject deel ik concreet welke kansen jij moet grijpen om jouw doelen te bereiken. Geen verborgen agenda’s en geen terughoudendheid. Samen duiken we in jouw huidige situatie, bepalen we waar jij naartoe wilt groeien en stellen we vast wat je nodig hebt om daar te komen.

 

Mijn aanpak is specifiek gericht op een selecte groep van slechts 10 ondernemers. Hierdoor kan ik de beste begeleiding garanderen en jouw succes verzekeren. Maar eerlijkheid duurt het langst: als ik denk dat het geen perfecte match is, zal ik dit duidelijk aangeven. Jouw succes staat voorop, en dat betekent dat ik alleen werk met ondernemers die aan de volgende criteria voldoen:

 

✅ Jij hebt een aantoonbare omzet van minimaal €60.000 per jaar of €5.000 per maand.

✅ Jij bent ambitieus, actiegericht en gefocust op het behalen van doelen.

✅ Jij wilt voornamelijk strategisch aan de slag om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Deze sessie is 100% vrijblijvend, maar ik wil benadrukken dat het niet voor iedereen geschikt is. Alleen ondernemers die aan bovenstaande criteria voldoen en écht klaar zijn om hun volledige potentieel te benutten, zullen maximaal profiteren van onze samenwerking.

Wacht niet langer en ontdek hoe mijn 1-op-1 High Performance Traject jou kan helpen om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende sessie!